Apua

Tilaaminen koostuu tuotteen tai tuotteiden hakemisesta ja lisäämisestä koriin, yhteystietojen antamisesta ja tilauksen lähettämisestä.

Tuotteen haku ja lisääminen koriin: Voit joko etsiä tuotteita "Hae"-toiminnolla tai valita tuotteen tuoteryhmistä (sivun vasemmassa laidassa). Kun olet löytänyt haluamasi tuotteen, klikkaa tuotteen kanssa samalla rivillä olevaa "Lisää koriin"-nappia. Esiin tulee sivu, jolla näkyy ostoskorin sisältö. Jos haluat tilata useamman kappaleen samaa tuotetta, kirjoita lukumäärä "kg/kpl"-laatikkoon ja paina "Päivitä"-nappia.
Huomaa, että savien, lasitteiden ja raaka-aineiden kohdalla "kg/kpl"-laatikkoon laitetaan kiloja. Halutessasi poistaa korista sinne kuulumattoman tuotteen paina tuotteen yhteydessä olevaa "Poista"-nappia; mikäli selaimesi ei automaattisesti päivitä koria, paina vielä "Päivitä"-nappia. Voit halutessasi tilata muutakin, ja toimia kuten ensimmäisen koriin lisäämäsi tuotteen kohdalla, tai siirtyä yhteystietojen antamiseen klikkaamalla "Tilaa"-nappia.

Yleisiä tuotekohtaisia ohjeita: Tuotteet joiden ryhmäkoodissa on kirjaimet ce (esim savissa 03ce_) löytyvät Cerama-kuvastosta. Meillä on useita muitakin tavarantoimittajia kuin Cerama, ja näin ollen samalle tuotteelle saattaa löytyä kaksi eri hintaa. Ryhmäkoodista kuitenkin selviää tuotteen toimittaja.

Hintaryhmät: Raaka-aineet ja oksidit: tuotteen hinta on muutoin eur per kg paitsi 100 gramman erissä hinta on eur per 100 g. Eli jos tilaat 11 kg lithiumkarbonaattia, niin valitset lithiumkarbonaatin 10 kg hintaryhmän ja laitat määräksi 11. Näin tilauslaskuri laskee oikean hinnan tälle määrälle. Jos taas haluat samaa tuotetta esim 200 g, niin valitset hintaryhmän 100 g ja määräksi 2.

Savet: tuotteen hinta on eur per kg. Eli jos tilaat 50 kg Buff-savea, niin valitset Buff-saven alle 350 kg:n hintaryhmän ja laitat määräksi 50. Näin tilauslaskuri laskee oikean hinnan tälle määrälle. Jos taas haluat samaa tuotetta esim 650 kg, niin valitset hintaryhmän 362,5-750 kg ja määräksi 650. Savissa lyhenne mp tarkoittaa matalapolttoista, jonka lasituspolttolämpö on tavallisesti (savesta ja lasitteesta riippuen) 1020 - 1100ºC, ja kp, kt tai kivit. korkeapolttoista (kivitavara), vastaavasti 1200 - 1280ºC.

Lasitteet: tuotteen hinta on eur per kg. Eli jos tilaat 6 kg lasitetta 961, niin valitset lasitteen 961 5 kg:n hintaryhmän ja laitat määräksi 6. Näin tilauslaskuri laskee oikean hinnan tälle määrälle. Jos taas haluat samaa tuotetta esim 25 kg, niin valitset hintaryhmän 25 kg ja määräksi 25. Lasitteissa lyhenne mp tarkoittaa matalapolttoista, jonka polttolämpö on tavallisesti (savesta ja lasitteesta riippuen) 1020 - 1100ºC, ja kp, kt tai kivit. korkeapolttoista (kivitavara), vastaavasti 1200 - 1280ºC. Joukossa on myös ns. laajapolttovälisiä lasitteita, joita voi käyttää jopa välillä 1020 - 1250ºC. Ryhmän 10we (Welte-lasitteet) kaikki muut lasitteet ovat matalapolttoisia, paitsi KGS-lasitteet (esim. KGS 46). Welte lasitteissa on myös 200 g:n hintaryhmä, jonka hinta on eur per 200 g. Jos siis haluat 200 g esim. lasitetta KGS 46, niin valitset lasitteen KGS 46 hintaryhmän 200 g, ja laitat määräksi 1. Posliiniväreissä, lystereissä ja kullissa hinta on eur per erä. Esim. jos haluat 20 g posliiniväriä 839, niin valitset värin 839 hintaryhmän 10 g ja laitat määräksi 2.

Maksu- ja toimitustavat: Korisivulla tulee valita jokin listalle avautuvista maksutavoista ja lisäksi jokin toimitustapa. Nämä eivät ole sinänsä sitovia, koska jos tilanne vaatii, ehdotamme sinulle jotain vaihtoehtoista maksutapaa tai mahdollisesti esim halvempaa toimitustapaa. Jos kuitenkin ehdottamasi maksu- ja toimitustavat ovat hyvät, käytämme niitä.

Toimitusehdot: Seuraavaksi sinun tulee hyväksyä toimitusehdot klikkaamalla "Hyväksyn toimitusehdot"-nappia. Voit myös lukea ehdot klikkaamalla tekstiä "toimitusehdot".

Kirjautuminen, yhteystietojen antaminen ja tilauksen lähettäminen: Voit kirjautua ostokorimme käyttäjäksi, jolloin (ohjelman arpomalla) käyttäjätunnuksella ja antamallasi salasanalla saat tietosi esille aina tilausta tehdessäsi, eikä sinun tarvitse näppäillä niitä joka kerta uudestaan. Kirjautumisen voit tehdä missä vaiheessa vain, ohjelma ei kadota jo tekemääsi ostokoria. Muista kirjoittaa talteen käyttäjätunnus ja salasana. Jos olet unohtanut ne, voit pyytää ohjelmaa lähettämään ne painamalla kirjautumissivulta löytyvää "Unohditko käyttäjätunnuksen tai salasanan?"-nappia. Kirjautuminen EI ole pakollista, mutta helpottaa tilaamista seuraavilla kerroilla. Jos et kirjaudu, kirjoita osoitetieto-sivulla oleviin kenttiin osoitetietosi ja erikseen laskustusosoite, jos se eroaa toimitusosoitteesta. Tummennetut kentät on täytettävä ennen "Siirry seuraavalle sivulle"-napin painamista. Sivun alalaidassa olevaan Lisätiedot-kenttään voit kirjoittaa muut huomioitavat asiat.

Kun olet painanut Lähetä tilaus-nappia, tulee esiin sivu, jolla voit vielä peruuttaa tilauksestasi. Tilauksesi tiedot lähetetään myös antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Tietosuojalauseke: Tietojasi tullaan käyttämään vain tilausten käsittelyyn, eikä niitä tulla missään tilanteessa luovuttamaan kolmansille osapuolille. Voit tilata sähköpostiisi Uutiskirjeemme antamalla etusivulla olevaan Uutiskirje osastoon sähköpostiosoitteesi. Näin saat tietoja tarjouksistamme ja mahdollisista tapahtumista ja kursseista suoraan sähköpostiisi. Myöskään sähköpostiosoitettasi emme luovuta mihinkään muuhun käyttöön.

tech
Varnia Oy
Myllypakantie 2
FI-25410, Suomusjärvi
FINLAND
puh. (02) 722 1202
varnia (at) varnia.fi
Y-tunnus: 0202891-2