Toimitusehdot

Kaikki nettikaupassamme näkyvät hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron (Alv). Tilauslomakkeella näytetään lisäksi Alv prosentti ja Alvin osuus hinnasta.Rahdin hintaa ei teknisistä syistä näytetä tilauslomakkeella, mutta voit aina halutessasi kysyä sitä meiltä sähköpostilla tai puhelimitse.

Varnia Oy:llä on oikeus esim. kurssivaihteluista aiheutuviin hintojen muutoksiin.Maksuaika tili-asiakkaillemme 14 päivää. Viivästyskorko 10%.Huomautusmaksu viivästyneestä maksusta: 5,00 €.Jos maksua ei tämänkään jälkeen saada, saatava siirretäänperintätoimistolle ja asiakas poistetaan tiliasiakasrekisteristämme.

Toimitusmaksu (sisältäen laskutus-, pakkaus- ja käsittelykulut) on 5,10 € per tilaus.Jälkitoimituksista emme peri toimitusmaksua.Käytämme lähetysten kuljetukseen Matkahuoltoa, Postia ja Kaukokiitoa tai muuta erikseen sovittavaa kuljetusmuotoa.Jos muuta ei sovita, valitsemme aina asiakkaan kannalta edullisimman kuljetusmuodon.Pakattaessa lähetys lavalle, perimme lavasta omakustannushinnan:pikkulava (60 x 80 cm) 4,00 €, iso lava (EUR-lava, 80 x 120 cm) 7,20 €.FIN-merkityt lavatkaan (100 x 120 cm) eivät ole enää rahdinkuljettajilla vaihtokelpoisia,joten niistä peritään maksu 10,30 €.Palauttaessasi ehjän lavan meille, saat siitä vastaavan hyvityksen.

Rikkinäisestä pakkauksesta tulee tehdä valitus rahdinkuljettajalle ennen pakkauksen avaamista, jatuotteiden kunto on todettava kuljettajan läsnäollessa, ja tehtävä merkintä rahtikirjaan.Varsinkin särkyvä-merkillä merkityt lähetykset kannattaa avata, ja todeta tuotteiden kunto aina jo lähetystä vastaanotettaessa.

tech
Varnia Oy
Myllypakantie 2
FI-25410, Suomusjärvi
FINLAND
tel. (02) 722 1202
varnia (at) varnia.fi
Business ID: 0202891-2